40.064.10 LINKOLN - Чадор со автоматско отварање

Лагер
0
Пристигнување 2.520 05.10.24.


Основни информации

Код 40.064.10
Модел LINKOLN
Опис Чадор со 8 панели, дрвена рачка, фиберглас механизам за отварање, црн пластичен врв, краеви и столб, отпорен на ветар
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 120 x 97 cm
Пакување 20/10
Нето тежина 0.58 kg
Материјал Сирова свила
Тип на производ Автоматско отварање, 8 панели
Перформанси Ветроупорен
Бар код 8605040075432

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 8 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.96 x 0.26 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 13.24 kg
Волумен на картонот 0.050 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 660199200000
Promobox