33.210.10 LOG R - Дрвен прстен за клучеви

Лагер
3.331


Основни информации

Код 33.210.10
Модел LOG R
Боја Црна
Димензија 5.5 x 3 x 0.2 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Бамбус
Бар код 8605040058268

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.505 x 0.195 x 0.245 m
Бруто тежина на картон 4.28 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000

Поврзани производи

Promobox