12.010.71 LORA - Дрвено моливо со гума

Лагер
4.280


Основни информации

Код 12.010.71
Модел LORA
Боја Беж
Димензија O 0.8 x 15.7 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Бамбус
Тип на производ Графитна
Тема Back to school
Бар код 8605040074992

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.38 x 0.36 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 7.58 kg
Волумен на картонот 0.022 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960899000000

Поврзани производи

Promobox