new
Еко производ

34.589.10 MAGNOLIA -

Лагер
2.396


Основни информации

Код 34.589.10
Модел MAGNOLIA
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 44 x 34 x 20 cm
Пакување 50/10
Нето тежина 0.24 kg
Материјал Јута
Тема Еко производ, ЛЕТО
Бар код 8605040090008

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 12 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.595 x 0.405 x 0.28 m
Бруто тежина на картон 13.84 kg
Волумен на картонот 0.067 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420292980000
Promobox