Направено во Европа

34.524.10 MALPENSA MINI - Нотес A6

Лагер
1.889


Основни информации

Код 34.524.10
Модел MALPENSA MINI
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента и држач за пенкало
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 9.4 x 14.4 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.14 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат А6
Видови хартија Бела
Бар код 8605040082317

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.455 x 0.22 x 0.175 m
Бруто тежина на картон 7.40 kg
Волумен на картонот 0.018 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox