10.197.10 MARK - Пластично гел хемиско пенкало

Лагер
7.744
Пристигнување 10.000 20.08.24.


Основни информации

Код 10.197.10
Модел MARK
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.6 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040080436

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.395 x 0.315 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 9.80 kg
Волумен на картонот 0.022 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox