special deal

34.025.10 MARKETA - Торба

Лагер
0
Пристигнување 30.000 20.09.24.


Основни информации

Код 34.025.10
Модел MARKETA
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 38 x 40 x 12 cm
Пакување 200/25
Нето тежина 0.04 kg
Материјал Полипропилен
Бар код 8605025622170

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 22 x 15 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.5 x 0.42 x 0.48 m
Бруто тежина на картон 9.96 kg
Волумен на картонот 0.101 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292980000

Поврзани производи

Promobox