34.433.10 MARTIN - Деловен ранец

Лагер
0
Пристигнување 14.000 01.09.24.


Основни информации

Код 34.433.10
Модел MARTIN
Опис Деловен ранец со една главна преграда, два предни џеба со патент, преграда за лаптоп за величина на екран 15'' страничен џеб, USB конектор
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 42 x 34 x 12 cm
Пакување 20/1
Нето тежина 0.52 kg
Капацитет 15"
Материјал Полиестер
Дополнителна опрема USB конектор
Тема Back to school
Бар код 8605040070512

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 10 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.445 x 0.345 x 0.625 m
Бруто тежина на картон 11.22 kg
Волумен на картонот 0.096 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000

Поврзани производи

Promobox