Сублимација

34.428.10 MARTINA - Склоплива торба

Лагер
1.560
Пристигнување 20.000 20.06.24.


Основни информации

Код 34.428.10
Модел MARTINA
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 58 x 38 x 8 cm
Пакување 500/25
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Полиестер
Бар код 8605040053652

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито, Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.445 x 0.405 x 0.34 m
Бруто тежина на картон 13.32 kg
Волумен на картонот 0.061 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292980000

Поврзани производи

Promobox