special deal
Лого студио

Спецификација

  5005010-XS   5005010-S   5005010-M   5005010-L   5005010-XL   5005010-XXL   5005010-3XL   5005011-S   5005011-M   5005011-L   5005011-XL   5005011-XXL   5005011-3XL   5005012-S   5005012-M   5005012-L   5005012-XL   5005012-XXL   5005012-3XL   5005015-XS   5005015-S   5005015-M   5005015-L   5005015-XL   5005015-XXL   5005015-3XL   5005020-XS   5005020-S   5005020-M   5005020-L   5005020-XL   5005020-XXL   5005020-3XL   5005022-S   5005022-M   5005022-L   5005022-XL   5005022-XXL   5005022-3XL   5005023-XS   5005023-S   5005023-M   5005023-L   5005023-XL   5005023-XXL   5005023-3XL   5005024-S   5005024-M   5005024-L   5005024-XL   5005024-XXL   5005024-3XL   5005026-S   5005026-M   5005026-L   5005026-XL   5005026-XXL   5005026-3XL   5005030-XS   5005030-S   5005030-M   5005030-L   5005030-XL   5005030-XXL   5005030-3XL   5005033-S   5005033-M   5005033-L   5005033-XL   5005033-XXL   5005033-3XL   5005040-S   5005040-M   5005040-L   5005040-XL   5005040-XXL   5005040-3XL   5005051-S   5005051-M   5005051-L   5005051-XL   5005051-XXL   5005051-3XL   5005052-S   5005052-M   5005052-L   5005052-XL   5005052-XXL   5005052-3XL   5005053-S   5005053-M   5005053-L   5005053-XL   5005053-XXL   5005053-3XL   5005055-S   5005055-M   5005055-L   5005055-XL   5005055-XXL   5005055-3XL   5005057-S   5005057-M   5005057-L   5005057-XL   5005057-XXL   5005057-3XL   5005060-S   5005060-M   5005060-L   5005060-XL   5005060-XXL   5005060-3XL   5005070-S   5005070-M   5005070-L   5005070-XL   5005070-XXL   5005070-3XL   5005071-S   5005071-M   5005071-L   5005071-XL   5005071-XXL   5005071-3XL   5005090-XS   5005090-S   5005090-M   5005090-L   5005090-XL   5005090-XXL   5005090-3XL   5005090-4XL
Поглед на залихи

50.050.10 MASTER MEN - Памучна маица

XS S M L XL XXL 3XL
Лагер 4.431 4.129 22.284 51.416 67.411 32.921 6.000
Пристигнување 500
10.10.24.
1.000
10.05.24.
8.300
05.06.24.
9.800
10.05.24.
19.900
05.06.24.
15.300
10.05.24.
28.300
05.06.24.
15.700
10.05.24.
21.400
05.06.24.
7.700
10.05.24.
2.800
05.06.24.
950
10.05.24.
1.800
05.06.24.


Основни информации

Код 50.050.10-XS
Модел MASTER MEN
Опис Маица, шиена од туба, дупли штепови на рендерот, ракавите и на дното, дополнителни штепови по должина на рамената, околувратник зајакнет со лента Големини: S, M, L, XL, XXL, 3XL * -available во големина XS ** -available во големина 4XL Состав: 100% памук Женски верзија: 50.007 DONNA, MASTER LADY 50.051 Верзии на децата: MASTER KIDS 50.011, MASTER KID 50.054
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 100/10/1
Нето тежина 0.11 kg
Состав 100% памук
Материјал Памук
Дополнителна опрема Лесно отстранлива етикета
Граматура 150 g/m2
Пол Унисекс, Twin модел
Крој Класично
Бар код 8605040013861

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.52 x 0.355 x 0.33 m
Бруто тежина на картон 12.62 kg
Волумен на картонот 0.061 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 610910000000

Поврзани производи

Promobox