37.335.86 MATICS - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер 0 0 0 0


Основни информации

Код 37.335.86-08
Модел MATICS
Бренд PIXO
Боја Gun
Димензија 1.2 x 7.7 x 0.4cm
Пакување
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Метал
Тип на производ USB 2.0
Бар код 8605025685991
Дополнителна документација CE сертификат

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 2.5 x 0.7cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.47 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox