41.145.10 MATTEO - Спортско шише

Лагер
466


Основни информации

Код 41.145.10
Модел MATTEO
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 7 x 23.5 cm
Пакување 24/1
Нето тежина 0.22 kg
Материјал Нерѓосувачки челик
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040084519
Дополнителна документација Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 24
Димензии на картон димензии 0.51 x 0.33 x 0.27 m
Бруто тежина на картон 5.76 kg
Волумен на картонот 0.045 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 961700000000
Promobox