14.172.10 MAXIMUS - Метално хемиско пенкало и ролерки во комплет

Лагер
7
Пристигнување 2.000 10.08.24.
3.000 15.08.24.


Основни информации

Код 14.172.10
Модел MAXIMUS
Боја Црна
Димензија на кутија 16.5 x 6.6 x 2.8 cm
Димензија на пенкала O 1.2 x 13.4 cm
Големината на ролерот O 1.2 x 13.4 cm
Пакување 50/25/1
Нето тежина 0.13 kg
Материјал Метал
Тип на производ Ролер, Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина, Поклон пакување
Бар код 8605040079072

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.2 x 0.33 m
Бруто тежина на картон 7.16 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960850000000

Поврзани производи

Promobox