32.127.10 METRICO - Метар, 3 m

Лагер
3.900


Основни информации

Код 32.127.10
Модел METRICO
Боја Црна
Димензија 5.9 x 6.3 x 3cm
Пакување 100/50
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Пластика
Бар код 8605040057254

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат O 4cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.31 x 0.24 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 7.92 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 901780100000

Поврзани производи

Promobox