34.295.11 MILTON - Деловен ранец

Лагер
333
Пристигнување 2.000 08.08.24.


Основни информации

Код 34.295.11
Модел MILTON
Опис Деловен ранец со една главна преграда, преграда за таблет и лаптоп за величина на екран 15", USB конектор, скриен џеб со патент позади,
Бренд BRUNO
Боја Темно сива
Димензија 44 x 33 x 12 cm
Пакување 10/1
Нето тежина 0.73 kg
Дополнителна опрема USB конектор
Перформанси Водоотпорно
Бар код 8605040043158

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.78 x 0.38 x 0.48 m
Бруто тежина на картон 7.90 kg
Волумен на картонот 0.142 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420222900000
Promobox