new

44.149.10 MINT C -

Лагер
0
Пристигнување 6.012 20.07.24.


Основни информации

Код 44.149.10
Модел MINT C
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 8.2 x 9.5 cm
Пакување 36/12
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 300 ml
Материјал Керамика, Силикон
Бар код 8605040094082

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Печење на пресликувач, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 3.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 36
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 691200210000

Поврзани производи

Promobox