new

34.595.10 MODIMO - Нотес A5

Лагер
2.727


Основни информации

Код 34.595.10
Модел MODIMO
Опис Нотес А5 со флексибилна корица, заоблени рабови и еластична гумичка
Бренд BULLET JOURNAL
Боја Црна
Димензија 14 x 21.7 cm
Пакување 54/1
Нето тежина 0.23 kg
Материјал Рециклирана кожа
Дополнителна опрема Флексибилни корици
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040083420
Дополнителна документација Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 54
Димензии на картон димензии 0.39 x 0.29 x 0.23 m
Бруто тежина на картон 12.98 kg
Волумен на картонот 0.026 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox