32.276.90 MOLLY - Маникир сет

Лагер
0
Пристигнување 7.000 20.08.24.


Основни информации

Код 32.276.90
Модел MOLLY
Боја Бела
Димензија 10.9 x 6.8 x 2 cm
Пакување 100/50/1
Нето тежина 0.11 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа, Метал
Бар код 8605040042076

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална
Препорачена димензија на печат 3.5 x 2 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.521 x 0.29 x 0.15 m
Бруто тежина на картон 11.36 kg
Волумен на картонот 0.023 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 821420000000

Поврзани производи

Promobox