Направено во Европа

34.473.10 MONDO PLUS - Нотес А5

Лагер
3


Основни информации

Код 34.473.10
Модел MONDO PLUS
Опис Нотес со заоблени рабови, обоен раб на книжниот блок во боја на корицата, еластична лента, држач за пенкало и џеб на внатрешната страна на задната корица
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.4 x 21.4cm
Пакување 20
Нето тежина 0.32 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Внатрешен џеб, Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Бела
Бар код 8605040092392

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.88 x 0.385 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 6.98 kg
Волумен на картонот 0.054 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox