Еко производ

34.349.71 NATURELLA 140 - Торба

Лагер
83.057
Пристигнување 200.600 29.06.24.


Основни информации

Код 34.349.71
Модел NATURELLA 140
Бренд BRUNO
Боја Беж
Димензија 38 x 42 cm
Пакување 200/50
Нето тежина 0.07 kg
Состав 100% памук
Материјал Памук
Тема Еко производ
Бар код 8605040016602

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 22 x 15 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.6 x 0.405 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 14.40 kg
Волумен на картонот 0.061 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420222900000

Поврзани производи

Promobox