Еко производ

34.423.10 NATURELLA COLOR 105 - Торба

Лагер
11.386
Пристигнување 40.000 10.08.24.


Основни информации

Код 34.423.10
Модел NATURELLA COLOR 105
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 38 x 42 cm
Пакување 200/50
Нето тежина 0.06 kg
Состав памук
Материјал Памук
Тема Еко производ
Бар код 8605040029534

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 22 x 15 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.6 x 0.405 x 0.26 m
Бруто тежина на картон 13.50 kg
Волумен на картонот 0.063 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420292980000

Поврзани производи

Promobox