new
Еко производ

34.573.10 NATURELLA RECYCLE 120 -

Лагер
26.026
Пристигнување 20.000 02.06.24.


Основни информации

Код 34.573.10
Модел NATURELLA RECYCLE 120
Боја Црна
Димензија 38 x 42 cm
Пакување 200/50
Нето тежина 0.07 kg
Материјал Рециклиран памук
Тема Еко производ
Бар код 8605040093900

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.615 x 0.4 x 0.3 m
Бруто тежина на картон 15.38 kg
Волумен на картонот 0.074 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420222900000
Promobox