new

34.602.10 NEST -

Лагер
0
Пристигнување 5.000 01.08.24.


Основни информации

Код 34.602.10
Модел NEST
Бренд BRUNO
Боја Црна
Пакување 20/1
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Полиестер
Бар код 8605040041819

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000
Promobox