37.505.71 NODE - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер 0 1 0 0


Основни информации

Код 37.505.71-08
Модел NODE
Бренд PIXO
Боја Беж
Димензија 5 x 2.5 x 0.9cm
Пакување
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тип на производ USB 2.0
Бар код 8605025678436
Дополнителна документација CE сертификат

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.2 x 1.7cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.65 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox