34.432.10 NOLAN - Деловен ранец

Лагер
0
Пристигнување 3.000 14.09.24.


Основни информации

Код 34.432.10
Модел NOLAN
Опис Деловен ранец со една главна преграда, преграда за таблет и лаптоп за величина на екран 15", џеб со патент напред и два странични џеба, USB конектор
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 47 x 33 x 17 cm
Пакување 4/1
Нето тежина 1.05 kg
Капацитет 15", 8"
Материјал Најлон
Дополнителна опрема USB конектор
Перформанси Водоотпорно
Бар код 8605040081150

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 15 x 7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 4
Димензии на картон димензии 0.49 x 0.31 x 0.62 m
Бруто тежина на картон 5.10 kg
Волумен на картонот 0.094 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000

Поврзани производи

Promobox