34.538.10 NOTE CORK - Нотес A5

Лагер
0
Пристигнување 10.000 15.06.24.
8.000 02.07.24.


Основни информации

Код 34.538.10
Модел NOTE CORK
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента и држач за пенкало
Боја Црна
Димензија 14 x 21 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.22 kg
Материјал Плута, Еко кожа
Дополнителна опрема Држач за пенкало
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040085851

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.355 x 0.31 x 0.245 m
Бруто тежина на картон 11.98 kg
Волумен на картонот 0.027 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox