new

34.571.10 OFFICE -

Лагер
3.737


Основни информации

Код 34.571.10
Модел OFFICE
Боја Црна
Димензија 15.5 x 11 x 1.2 cm
Пакување 100/50/1
Нето тежина 0.12 kg
Материјал Хартија
Видови хартија Бела
Бар код 8605040065549

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.48 x 0.355 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 12.72 kg
Волумен на картонот 0.036 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox