11.052.10 OGGI SLIM - Метално хемиско пенкало

Лагер
3.371
Пристигнување 30.000 28.09.24.


Основни информации

Код 11.052.10
Модел OGGI SLIM
Боја Црна
Димензија O 0.8 x 13.8cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025676128

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.42 x 0.32 x 0.1 m
Бруто тежина на картон 6.36 kg
Волумен на картонот 0.013 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox