11.053.10 OGGI SOFT - Метално хемиско пенкало

Лагер
8.505
Пристигнување 50.000 03.08.24.
25.000 20.09.24.


Основни информации

Код 11.053.10
Модел OGGI SOFT
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.8cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605025676296

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.26 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 8.04 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox