11.069.10 OGGI SOFT BLACK - Метално хемиско пенкало

Лагер
5
Пристигнување 100.000 30.09.24.


Основни информации

Код 11.069.10
Модел OGGI SOFT BLACK
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.8cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040021002

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.26 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 7.95 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox