11.085.10 OGGI SOFT GRAY - Метално хемиско пенкало

Лагер
39.117


Основни информации

Код 11.085.10
Модел OGGI SOFT GRAY
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.8 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040031384

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.575 x 0.32 x 0.08 m
Бруто тежина на картон 8.22 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox