Направено во Европа

60.917.10 ONTARIO - Роковник B5-формат

Лагер
1.554


Основни информации

Код 60.917.10
Модел ONTARIO
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 17.5 x 24.5 cm
Пакување 10
Нето тежина 0.61 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Тема Направено во Европа
Формат Б5
Видови хартија Крем
Бар код 8605025648200

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.365 x 0.255 x 0.125 m
Бруто тежина на картон 6.38 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox