10.178.10 ONYX - Пластично хемиско пенкало

Лагер
11.610


Основни информации

Код 10.178.10
Модел ONYX
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14.2 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040038680

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.53 x 0.305 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 11.00 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox