new
Сублимација

44.147.12 ORCA -

Лагер
0
Пристигнување 2.016 20.08.24.


Основни информации

Код 44.147.12
Модел ORCA
Бренд CASTELLI
Боја Сива
Димензија O 8.1 x 9.5 cm
Пакување 36/12
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 325 ml
Материјал Керамика
Тема Сублимација
Бар код 8605040083017

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација
Препорачена димензија на печат 22 x 8.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 36
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 691200210000

Поврзани производи

Promobox