10.091.10 OSCAR - Пластично хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 80.000 20.06.24.


Основни информации

Код 10.091.10
Модел OSCAR
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14.5cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025624808

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.47 x 0.32 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 10.46 kg
Волумен на картонот 0.032 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox