Направено во Европа

34.461.10 OSLO B5 - Нотес B5

Лагер
990


Основни информации

Код 34.461.10
Модел OSLO B5
Опис Нотес со заоблени рабови, еластична лента, држач за пенкало и џеб на внатрешната страна на задната корица
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 17.4 x 24.4cm
Пакување 20
Нето тежина 0.43 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Гумирана површина, Внатрешен џеб, Држач за пенкало
Тема Направено во Европа
Формат Б5
Видови хартија Бела
Бар код 8605040053928

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.2 x 0.28 m
Бруто тежина на картон 9.56 kg
Волумен на картонот 0.020 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox