Направено во Европа

34.539.10 OSLO FLEX - Нотес A5

Лагер
1.396


Основни информации

Код 34.539.10
Модел OSLO FLEX
Опис Нотес со флексибилна корица, заоблени рабови, еластична лента и џеб на внатрешната страна на задната корица
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 14.5 x 21cm
Пакување 20
Нето тежина 0.28 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Гумирана површина, Флексибилни корици, Внатрешен џеб
Тема Направено во Европа
Формат A5
Видови хартија Бела
Бар код 8605040097076

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.3 x 0.17 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 6.08 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox