10.097.20 PALOMA - Пластично хемиско пенкало

Лагер
36.972


Основни информации

Код 10.097.20
Модел PALOMA
Боја Сина
Димензија O 1.1 x 14.6cm
Пакување 1000/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025625096

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.405 x 0.335 x 0.255 m
Бруто тежина на картон 11.96 kg
Волумен на картонот 0.035 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox