Еко производ
Направено во Европа

34.493.10 PAPER CHIP - Хартија за пакување и за заштита на производот

Лагер
0


Основни информации

Код 34.493.10
Модел PAPER CHIP
Боја Црна
Димензија 38 x 34.5 x 21cm
Пакување 1
Нето тежина 4.75 kg
Материјал Хартија
Тема Направено во Европа, Еко производ
Бар код 8605040074008

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0.38 x 0.345 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 5.00 kg
Волумен на картонот 0.028 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 482390859000

Поврзани производи

Promobox