10.109.10 PAPIRUS - Хартиено хемиско пенкало

Лагер
0


Основни информации

Код 10.109.10
Модел PAPIRUS
Боја Црна
Димензија O 0.8 x 14cm
Пакување 1000/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Хартија
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040027400

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.53 x 0.175 x 0.225 m
Бруто тежина на картон 6.14 kg
Волумен на картонот 0.021 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810100000

Поврзани производи

Promobox