58.070.10 PERFORMANCE - Работни панталони

48 50 52 54 56 58 60
Лагер 181 210 408 451 274 106 77


Основни информации

Код 58.070.10-48
Модел PERFORMANCE
Бренд TEKTON PRO
Боја Црна
Пакување 20/1
Нето тежина 0.78 kg
Состав 93% полиамид, 7% еластин
Дополнителна опрема Кордура материјал, YKK патент
Граматура 295 g/m2
Пол Машки
Бар код 8605040060612

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.59 x 0.4 x 0.32 m
Бруто тежина на картон 17.06 kg
Волумен на картонот 0.076 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 620343110000
Promobox