16.029.10 PIGMENT - Дрвено моливо HB со гума

Лагер
15.286
Пристигнување 20.000 01.07.24.


Основни информации

Код 16.029.10
Модел PIGMENT
Боја Црна
Димензија O 0.7 x 19 cm
Пакување 1500/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тип на производ Графитна
Тема Back to school
Бар код 8605040050040

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1500
Димензии на картон димензии 0.42 x 0.22 x 0.26 m
Бруто тежина на картон 9.20 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960910100000

Поврзани производи

Promobox