12.011.10 PIGMENT MINI - Dрвен молив HB со гума

Лагер
54.270


Основни информации

Код 12.011.10
Модел PIGMENT MINI
Боја Црна
Димензија O 0.7 x 10 cm
Пакување 2000/100
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Дрво
Тип на производ Графитна
Тема Back to school
Бар код 8605040053881

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 2000
Димензии на картон димензии 0.23 x 0.225 x 0.28 m
Бруто тежина на картон 6.56 kg
Волумен на картонот 0.014 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960910100000

Поврзани производи

Promobox