12.013.10 PIGMENT WHITE - HB дрвен молив со гума

Лагер
7.852
Пристигнување 10.000 01.07.24.


Основни информации

Код 12.013.10
Модел PIGMENT WHITE
Боја Црна
Димензија O 0.7 x 19 cm
Пакување 1500/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тип на производ Графитна
Тема Back to school
Бар код 8605040064252

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1500
Димензии на картон димензии 0.425 x 0.215 x 0.27 m
Бруто тежина на картон 9.12 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960910100000

Поврзани производи

Promobox