Еко производ
Направено во Европа

34.382.71 POPPY - Хартиена кеса

Лагер
32.823


Основни информации

Код 34.382.71
Модел POPPY
Боја Беж
Димензија 32 x 41 x 12cm
Пакување 250/10
Нето тежина 0.04 kg
Материјал Хартија
Тема Направено во Европа, Еко производ
Бар код 8605040022887

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито
Препорачена димензија на печат 18 x 15cm

Логистички информации

Парчиња по картон 250
Димензии на картон димензии 0.58 x 0.37 x 0.23 m
Бруто тежина на картон 10.66 kg
Волумен на картонот 0.049 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 481940000000

Поврзани производи

Promobox