new
special deal

50.064.10 PREMIUM LADY 180 - Женска памучна маица

S M L XL XXL
Лагер 0 0 0 0 0
Пристигнување 1.600
22.06.23.
3.400
22.06.23.
3.300
22.06.23.
950
22.06.23.
600
22.06.23.


Основни информации

Код 50.064.10-S
Модел PREMIUM LADY 180
Опис Женска маица, благо струкирана, шиена од туба, дупли штепови на рендерот, ракавите и на дното, дополнителни штепови по должина на рамената, околувратник зајакнет со лента
Боја Црна
Пакување 50/10/1
Тема ЛЕТО
Бар код 8605040042892

Печатете информации

Препорачан тип на печатење DTG (дигитално печатење), Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 610910000000
Promobox