53.018.10 PROMO BAND - Лента за шешир

Лагер
4.312


Основни информации

Код 53.018.10
Модел PROMO BAND
Опис Лента за шешир Материјал полиестер
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Димензија 65 x 2.8 cm
Пакување 800/10
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Полиестер
Бар код 8605025659763

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 800
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.255 x 0.135 m
Бруто тежина на картон 2.84 kg
Волумен на картонот 0.012 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650700000000

Поврзани производи

Promobox