33.203.88 PROP - Метален привезок со држач за мобилни уреди

Лагер
0
Пристигнување 7.200 07.07.24.


Основни информации

Код 33.203.88
Модел PROP
Боја Сјаен метал
Димензија 2.5 x 4.5 x 1 cm
Пакување 300/50
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Метал
Бар код 8605040074510

Печатете информации

Препорачан тип на печатење 3D Стикер, Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 300
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.29 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 9.00 kg
Волумен на картонот 0.016 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox