new
Сублимација

34.554.90 PUZZLE A3-228 -

Лагер
3.716


Основни информации

Код 34.554.90
Модел PUZZLE A3-228
Боја Бела
Димензија 39.3 x 28.2 cm
Пакување 75/1
Нето тежина 0.17 kg
Материјал Хартија
Тема Сублимација
Формат А3
Бар код 8605040055502

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација
Препорачена димензија на печат 39.3 x 28.2 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 75
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.31 x 0.225 m
Бруто тежина на картон 14.16 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 950300690000

Поврзани производи

Promobox