new
Сублимација

34.553.90 PUZZLE A5-80 -

Лагер
1.271
Пристигнување 5.000 01.10.24.


Основни информации

Код 34.553.90
Модел PUZZLE A5-80
Боја Бела
Димензија 19.7 x 14.5 cm
Пакување 250/1
Нето тежина 0.05 kg
Материјал Хартија
Тема Сублимација
Формат A5
Бар код 8605040076071

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација
Препорачена димензија на печат 19.7 x 14.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 250
Димензии на картон димензии 0.42 x 0.32 x 0.19 m
Бруто тежина на картон 12.20 kg
Волумен на картонот 0.026 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 950300690000

Поврзани производи

Promobox